Menu
Trending Now

Χάρισε την ευτυχία σε παιδιά που σε έχουν ανάγκη

Ακούω τους ανθρώπους να λένε:

“Πόσο άδικος είναι ο κόσμος που ζούμε;”.

Λένε: “Πόσο κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά τα άσχημα σε τόσο καλούς ανθρώπους… Αν υπάρχει Θεός πώς το επιτρέπει…” .

Λένε: “Σε τι κοινωνία φέρνουμε τα παιδιά μας και πώς θα εξελιχθεί η ανθρωπότητα αν συνεχίσει όλη αυτή η κατρακύλα;”.

Λένε πως δυστυχώς επικρατεί το κακό και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αδικίες, αρρώστιες, φτώχεια, πόλεμοι, ανέχεια, φρικτές συνθήκες ζωής.

Και όλοι αυτοί που λένε, δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να αλλάξουν αυτή την κατάσταση. Απλά λένε και λένε και συνεχίζουν να λένε…

Όμως, αλήθεια, μια μικρή κίνηση από τον καθένα μας αρκεί, για να γίνουν μερικοί συνάνθρωποί μας ευτυχισμένοι.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περάσουμε επιτέλους από το εγώ στο εμείς. Ο μόνος δρόμος για να γίνουμε εμείς πιο ευτυχισμένοι είναι να χαρίζουμε την ευτυχία.

Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, επιλέγουμε να στηρίξουμε το δύσκολο έργο που συντελείται στην Ελλάδα, για τη φροντίδα παιδιών με αναπηρίες και να συνεισφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του…

Για όλους εμάς που τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη. Για όλους εμάς που μάθαμε να αγαπάμε αληθινά και ανιδιοτελώς και που το δείχνουμε με κάθε ευκαιρία.

Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι μόνο οι αξίες της ζωής, η αξιοπρέπεια, η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη, είναι οι μάγοι που φέρνουν τα δώρα στη δική μας ζωή και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Για όλους εμάς που θέλουμε να είμαστε άνθρωποι, αλλά και για όλους αυτούς που μας έχουν ανάγκη, διοργανώνουμε μια Χριστουγεννιάτικη Crowdfunding καμπάνια.

 

Στόχος μας είναι να μαζέψουμε το συμβολικό ποσό των £10.000 που θα διατεθούν για τις ανάγκες και την εξασφάλιση της λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με αναπηρίες «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι που ιδρύθηκε το 1990 και από τότε εργάζεται σκληρά, καθημερινά προσφέροντας πολύ σημαντικό έργο!

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στο παρακάτω link:

http://ergpanel.gr/index.php

Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και η υποστήριξή της από όλους μας θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας!

Ας δείξουμε λοιπόν το δρόμο και στους υπόλοιπους Έλληνες της διασποράς και ας χαρίσουμε σε αυτά τα παιδιά το φως της ελπίδας και της αγάπης που θα φωτίσει το δικό τους μονοπάτι αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς!

Για να συμμετέχετε στην καμπάνια πατήστε εδώ:

https://bit.ly/2PfW3VJ

Συνδιοργάνωση:
Greek List & YiayiasBox

Χορηγός Επικοινωνίας:

athenaspot.com

Υ.Γ. Ανακοινώνουμε σε όλους τους φίλους μας ότι το Εργαστήριο εκτός από τη χρηματική συμβολή μας καλωσορίζει και οποιαδήποτε προσφορά τροφίμων (λάδι, τυρί, ζυμαρικά, γάλατα εβαπορέ, κρέας, κιμά κ.α.) για το καθημερινό γεύμα που προσφέρεται στα παιδιά. Επίσης δεχόμαστε παλαιά κιλίμια, κουβέρτες, σεντόνια, καινούρια εσώρουχα για τους νέους μας και έπιπλα για τις ανάγκες των δύο οικοτροφείων μας Σ.Υ.Δ. που λειτουργούν στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο. Στις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες του τόπου μας η προσφορά σας είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη.

 

Καλές γιορτές σε όλους και μη ξεχνάτε, όλοι μαζί μπορούμε. Η χαρά που μοιράζεται, διπλασιάζεται…